Concreatives Pop up -taidetila is ON!

Julkaistu: Taidetila, Uutiset | 0

taidetila_jalat

Vietimme avajaiset Hakaniemen metroasemalla sijaitsevassa Taidetilassa toissa viikolla ja saimme palautetta, että Taidetila on kotoisa ja kutsuu viettämään aikaa kädentaitojen parissa. Hyvä niin, sillä ainakin erilaisia käsityöpajoja on luvassa <3 Järjestämme erilaisia pajoja ja tapahtumia viikottain, niitä kannattaa seurata facebookissa, sillä päivitämme sinne tapahtumia sitä mukaa kun ideoita syntyy 🙂 Näin voimmekin puhua Pop up -taidetilasta, se on pop up-tila siinäkin mielessä, että joudumme tulevaisuudessa väistymään Hakaniemen metroasemaa odottavan remontin myötä… Mutta ennen sitä:

Olemme halunneet perustaa Taidetilan jokaista kaupunkilaista varten ja järjestämme työpajoja ja tempauksia käsitöiden ja yhdessä tekemisen ympärille. Haluaisimme, että Taidetila olisi tila, jossa voi rauhoittua keskellä kaupungin sykettä. Livauttaa eteisessä villasukat jalkaan, ottaa kupposen teetä ja rentoutua käsitöiden tekemisen parissa.

Rentoutumishetken voi viettää myös valmistamassamme taideteltassa!

Taidetilan toiminta on mahdollista vain siksi, että olemme saaneet mukaan loistavia tiimiläisiä ja hienoja yhteistyökumppaneita. Ilman yhteistyökumppaneita ja taitavia tekijöitä, mm. käsitöistä ja tekstiiligraffiteista innostuneita ihmisiä, toimintamme olisi mahdotonta.

Nettisivuillamme onkin nyt esittelyssä koko upea Concreatives-tiimi, kannattaa tutustua!
Suuri ja lämmin kiitos myös HKL, Kulke, Vyyhditär ja Lankamaailma.

”Unity is strength. When there is teamwork and collaboration, wonderful things can be achieved.” (Mattie Stepanek)

Tästä jatketaan!

 

P. s. Tänään YARN YOUR BIKE – pyöräntuunauspaja alkaen klo 16 Taidetilassa, Hakaniemen metroasema, torin puolelta alas! Rohkeasti mukaan 🙂