Concreatives-kollektiivi tekee yhteistyötä ja osallistaa erilaisia toimijoita työpajojen ja tekstiiligraffitien tekemisen kautta.

Yhteisöllistävän kaupunkikulttuurin tekijänä kollektiivi haluaa vaikuttaa muotoilun keinoin ihmisen sosiaaliseen ja henkiseen hyvinvointiin, esimerkiksi suvaitsevaisuuteen ja ihmisten väliseen kommunikaatioon. Ryhmän tavoite on osoittaa, että yhdessä tekemällä, osallistumalla ja aktiivisesti tulevaisuuttamme rakentamalla voimme saavuttaa paljon enemmän.

Tärkeimpänä ilmaisumuotona ja välineenä tekstiiligraffiti, eli tekstiilin tai muun samankaltaisen materiaalin käyttäminen ympäristötaideteoksessa. Tekstiiligraffiti on lyhykäisyydessään urbaania käsityötaidetta ja lempeää vaikuttamista käsityön keinoin.

Kollektiivi järjestää osallistavia työpajoja, joissa käsityöt ja yhdessä tekeminen ovat pääroolissa.

Muotoilun konseptien kautta ja yhdessä tekemällä osallistamme ihmisiä toimimaan, luomaan, elävöittämään ympäristöämme ja tätä kautta vaikuttamaan yhteiseen hyvinvointiin sekä herättämään ajatuksia eri teemojen kautta.

Ydintiimi koostuu neljästä muotoilijasta, mutta kollektiivissa toimii myös muita taitajia ja tekijöitä projektikohtaisesti.

Yritykset ja yhteisöt voivat osallistua toimintaamme tilaajina, osallistujana, osallistava osapuolena, lahjoittajana, sponsorina tai yhteisprojektien ja hankkeiden kautta.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, työpajatoiminnasta, tekstiiligraffitista tai ympäristöteoksista ole rohkeasti yhteydessä info@concreatives.fi